0647205275 (whatsapp only)

E-mail

info@toentertijde.nl

De eerste set van de maand! Een prachtige set om alles te leren over het schrijven van een brief. Zelf inkt maken, een pen snijden, een lakzegel maken, de brief vouwen.. superleuk om te doen en nog leuker om te geven of te krijgen.

Van deze set zijn verschillende versies te koop. Het is namelijk zonde wanneer je gereedschap koopt wat je al hebt. Dus het is mogelijk om een set te kopen zonder gereedschap! Minder overbodige spullen, en nog een mooie korting ook.

En ik kan me goed voorstellen dat niet iedereen zich comfortabel voelt bij het gebruik van spullen met dierlijke materialen erin. Helaas is het verleden niet vegan. Maar gelukkig leven we nu en kan ik ervoor zorgen dat er sets zonder dierlijke spullen zijn.

De vegan set

En de dierlijke materialen die wel in de sets zitten, probeer ik zo diervriendelijk mogelijk te krijgen. In deze set zitten ganzenveren. Die zijn afkomstig van dieren die vrij geleefd hebben, maar door jagers vanwege veiligheidsredenen (bijv. bij luchthavens) of vanwege gewasbescherming afgeschoten worden. Het liefst had ik natuurlijk gehad dat het, zoals in de middeleeuwen, ganzenveren zijn die geraapt worden na de rui, van vrij scharrelende ganzen. Maar daar kon ik niet aan komen. Weet je wel een adresje? Laat het weten!

Verder gaat er bij deze set, van elke verkochte set €2 naar Akka’s Ganzenparadijs. Dit is een stichting die  zoveel mogelijk verwaarloosde, mishandelde, of met dood bedreigde dieren een vangnet wil zijn. 

Ik vind het belangrijk dat het duidelijk is waar hoeveel iets kost en waar dat vandaan komt. Daarom deel ik van elk setje het kostenoverzicht, voor wie erin geïnteresseerd is. Qua tijdsindicatie: met het ontwikkelen, ontwerpen, organiseren en promoten van een set ben ik ongeveer 32 uur bezig.

Kostenoverzicht per set:
Materiaalkosten: 17,10
Verzending: 6,95
Gift goed doel: 2
BTW: 6,05
Winst: 2,77

Aanbevolen artikelen