0647205275 (whatsapp only)

E-mail

info@toentertijde.nl

Niets vind ik geweldiger dan lekker creatief bezig zijn, en daarna tevreden met een mooi, zelfgemaakt project naar huis te gaan. En niets vind ik frustrerender dan handleidingen die niet kloppen, te weinig materiaal om het voorbeeld te maken en weinig creatieve mogelijkheden binnen een pakket.

Vanuit mijn interesse in geschiedenis en met deze gedachten in het achterhoofd, ben ik zelf begonnen met allerlei verschillende pakketten te maken gebaseerd op ambachten en vaardigheden uit het verleden. En dan natuurlijk zo duurzaam mogelijk, want een planeet naar z’n grootje helpen is nog frustrerender dan alle niet-kloppende handleidingen bij elkaar.

En zo is het idee ontstaan. Elke maand, een nieuwe creatieve activiteit om te ontdekken, leren, mee aan de slag te gaan en je eigen te maken. Met een duidelijke papieren handleiding en een videohandleiding. Kom je er niet uit? Eens per maand is er een open Zoom meeting om je vragen te stellen en/of tegelijkertijd samen te werken. Je kan deze meeting ook als stok achter de deur gebruiken om er mee bezig te gaan (is er iemand anders die ook wel eens te weinig tijd voor zichzelf maakt..?)

De materialen in de sets zullen zo veel mogelijk van lokale kleine ondernemers komen. Er is in Nederland al zo veel te vinden, dat hoeft echt niet van ver te komen. En heb je een stuk gereedschap al wat in de set zit? Geef het aan, dan krijg je korting. En een set zonder dat stuk gereedschap natuurlijk. Wil je je set liever zonder dierlijke producten? Wederom, geef het aan, dat is ook geen probleem.

Heb je er al net zo’n in in als ik? Bestel hier de recente maandset!