0647205275 (whatsapp only)

E-mail

info@toentertijde.nl

Sinds 2013 ben ik onder de vlag Toentertijde op verschillende manieren bezig met mijn passie voor archeologie en geschiedenis te delen en op een laagdrempelige manier.

Dat is geweest met workshops, acitviteiten en lessen, maar ook door exposities te maken of archeologische replica’s te maken. Het bedenken en maken van doe-het-zelf pakketten van allerlei historische ambachten en vaardigheden hoort daar ook bij. Omdat ik dat toch wel het allerleukste en interessantste vind, heb ik besloten om daarmee verder te gaan.

In deze pakketjes kan ik mijn creativiteit, achtergrond in de archeologie en het plezier in lesgeven combineren. Ik vind het fantastisch om een brug tussen heden en verleden te kunnen slaan door leuke handwerkprojecten, waarbij maakplezier, ontspanning en de voldoening van het maken van een mooi project voorop staan. 

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust via info@toentertijde.nl

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *